Remontti- ja taukotilasiivous

Turvallisuutta ja terveyttä remonttiurakoiden keskelle

Kokeneet työntekijämme hoitavat siivouksen remonttiurakan kaikissa vaiheissa. Työnkuvaamme kuuluu myös taukotilojen ja sosiaalitilojen siivoukset.
Siivouspalvelu Must 1 Ky - Remontti- ja taukotilasiivous

Remonttisiivous

Laadukkaat siivouspalvelut työn jokaiseen vaiheeseen

Oli kyseessä sitten pienimuotoinen rakennusurakka tai vaikkapa kodin keittiö- tai kylpyhuoneremontti, pidämme tilat siivottuna työn aikana ja teemme myös loppusiivouksen.

Remonttisiivouksen tehtävä on irtolian ja pölyn poistaminen. Remonttisiivous lisää huomattavasti turvallisuutta sekä parantaa työolosuhteita, kun pinnoilla ja ilmassa ei ole ylimääräistä pölyä tai lattioilla työtä haittaavia irtoroskia.

Remonttisiivous voi sisältää yhden tai useamman välisiivouksen sekä loppusiivouksen.

HOX! Yksityistaloudet voivat vähentää 50% remonttisiivouksen laskun loppusummasta kotitalousvähennyksenä. Lue lisää aiheesta: www.vero.fi

Loppusiivous

Loppusiivous valmistaa kohteen käyttöä varten

Loppusiivous on urakan päätteeksi tehtävä perusteellinen siivous, jonka avulla varmistetaan, että rakennuksen tilat ovat puhtaat ja turvalliset ottaa käyttöön tai laittaa vaikka myyntiin. Loppusiivoukseen voi kuulua mm. lattiapintojen siivous, seinäpintojen ja patterien siivous, ikkunoiden pesu, kaappien ja hyllyjen siivous.

Yritykset voivat tilata meiltä pienimuotoiset P1- ja P2-puhtausluokkien mukaiset siivoukset.

Siivouspalvelun sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Siivouspalvelu Must 1 Ky - Remontti- ja taukotilasiivous